Waarom een VDK Social Verzekering?

De domeinnaam van één van onze relaties was om onduidelijke reden al ruim twee weken geblokkeerd op Facebook en Instagram. Hierdoor kon niets van zijn website worden gedeeld en zelfs lossen berichten plaatsen was een probleem. Dit probleem komt helaas steeds vaker voor terwijl veel bedrijven steeds meer afhankelijk worden van social media.

VDK Media heeft daarom tools ontwikkeld waarmee de domeinnamen van haar klanten, meestal binnen 24 uur, van de ‘zwarte lijst’ worden verwijderd. Zo ben je snel weer verzekerd van interactie met je klanten/ volgers. Bij VDK Media kun je nu een verzekering afsluiten waarbij, vaak al binnen een dag, de domeinnaam of pagina van de ‘zwarte lijst’ wordt gehaald bij Facebook en Instagram.

Let op! Je verzekering is pas geldig 30 dagen na het afsluiten. Ben je nu geblokkeerd of wil je je paginanaam wijzigen en niet verzekert? Voor eenmalige hulp betaal je € 350,00 exclusief de btw en ben je daarna nog niet verzekert. Voorkomen is dus beter dan genezen.

Maar voorkomen is beter dan genezen!

Bij deze verzekering maken wij een rapportage, verifiëren je website bij Facebook en Instagram en optimaliseren je pagina’s zodat de kans nihil is dat je geblokkeerd wordt.

Vraagbaak

Ook kun je met vragen bij ons terecht. Mochten wij in uitzonderlijke gevallen het antwoord niet voor je hebben, dan nemen wij direct contact met Facebook voor je op. Is je domeinnaam of pagina toch geblokkeerd? Stuur ons dan snel een berichtje, wij gaan direct voor je aan de slag.

In het kort

€79

ex. btw

per jaar

€100

ex. btw

eenmalig vooraf