Onze diensten

Diensten

Ben je toe aan een nieuwe bedrijfsvideo? of wil je een succesvolle marketing campagne opzetten en jouw bedrijf onweerstaanbaar maken op social media? Schakel de hulp in van VDK Media.

Al onze diensten zijn van hoge kwaliteit, VDK Media zorgt dat je van de samenwerking geen spijt krijgt.

Bekijk hieronder al onze diensten.

We komen graag met je in contact om specifieke wensen en doelen te bespreken.

Social media updates en adverteren
Schieten de updates van jouw bedrijf binnenkort door duizenden tijdlijnen? Het zou zomaar kunnen!
VDK Media creëert met behulp van gave content originele en pakkende updates voor jouw bedrijf. Daarnaast weten we vaak snel het aantal likes op de pagina te vergroten.
Bekijk onze pakketten
Webcare
De sleutel tot succes: ben jij hem ook wel eens kwijt? Helaas is er geen perfecte formule voor succes. Bij VDK Media weten we in elk geval zeker dat klanttevredenheid een hele belangrijke factor speelt bij succes. Daarom controleren wij graag dagelijks jouw social media op vragen en gaan we de interactie aan met de klant.
Bekijk deze dienst
E-mail marketing
Wij kunnen succesvolle e-mail campagnes opzetten van ontwerp tot verzending. Er zijn vele vormen van e-mail marketing waar bedrijven vaak kansen laten liggen. Zonde! Wij zorgen dat deze kansen met beide handen worden aangepakt.

Bekijk deze dienst

Maak indruk met een bedrijfsvideo
Met een bedrijfsfilm breng je het verhaal van jouw bedrijf over. Zo vertel je wat je doet en waarom je daar goed in bent op een manier die écht binnenkomt..
Bekijk deze dienst

Laat jij kansen liggen op gebied van social media en online adverteren?

We onderzoeken het graag.
Neem contact op of kom langs, de koffie staat (bijna) klaar!